Jak to działa
Kanały z zamkniętymi zgłoszeniami są opróżniane i wykorzystywane do kolejnych zgłoszeń zamiast być usuwane.
Kroki
- Otwórz Zgłoszenia i przewiń do opcji Ponowne wykorzystanie kanałów zgłoszeń.
- Zaznacz opcję Ponowne wykorzystanie zamkniętych kanałów zgłoszeń i naciśnij Zapisz.
Warto wiedzieć
- Działa tylko wtedy, gdy zamknięte kanały zgłoszeń są usuwane. Zachowanych jest maksymalnie 10 wolnych kanałów.
- Discord pozwala na tylko 2 zmiany nazwy kanału w ciągu 10 minut. Jeśli kanału nie da się jeszcze przemianować, Doorman po prostu tworzy nowy.
- Kanały z ponad 200 wiadomościami są usuwane tak jak dotychczas.