Wat het doet
Gesloten ticketkanalen worden leeggemaakt en gebruikt voor het volgende ticket, in plaats van te worden verwijderd.
Stappen
- Open Tickets en scroll naar Gebruik ticketkanalen opnieuw.
- Vink Gesloten ticketkanalen hergebruiken aan en druk op Opslaan.
Goed om te weten
- Dit werkt alleen als gesloten ticketkanalen worden verwijderd. Er worden maximaal 10 vrije kanalen bewaard.
- Discord staat slechts 2 naamswijzigingen per kanaal toe binnen 10 minuten. Als een kanaal nog niet van naam kan worden veranderd, maakt Doorman gewoon een nieuw kanaal aan.
- Kanalen met meer dan 200 berichten worden net als voorheen verwijderd.