Co to robi
Wszystko jest za darmo; wersja Premium zwiększa limity dla jednego serwera.
Kroki
- Otwórz swój serwer i kliknij Przejdź na Premium.
- Wybierz opcję miesięczną lub roczną i dokonaj płatności.
- Aby zmienić lub anulować, otwórz sekcję Plan i płatności.
Warto wiedzieć
- Pakiet Premium obowiązuje do końca opłaconego okresu. Ustawienia nigdy nie zostaną usunięte.
- Masz kilka serwerów? Sprawdź opcję „Miejsca Premium”.
