Jak to działa
Zdecyduj, kto może używać poszczególnych poleceń Doormana i gdzie.
Kroki
- Otwórz Uprawnienia komend.
- Włącz lub wyłącz całe obszary albo ogranicz je do ról i kanałów.
- Naciśnij Edytuj obok polecenia, żeby ustawić role i kanały tylko dla niego.
- Opcjonalnie: Usuń odpowiedź bota po … sekundach. Naciśnij Zapisz.
Warto wiedzieć
- Użytkownicy z uprawnieniem „Zarządzaj serwerem” zawsze mogą korzystać ze wszystkich poleceń.
- Brakuje poleceń w Discordzie? Naciśnij Zsynchronizuj ponownie komendy slash (maksymalnie co 10 minut).